2010. január 28., csütörtök

Első házassági évforduló


Van egy koreai vadkacsapárom, fából faragott, kedves és színes jószágok. Tavasszal szereztem az Insadongon. Az itteniek szerint a kacsák a hosszú boldog házasságot jelképezik. Rossz ómen azonban az, ha elválasztják egymástól a fiút és a lányt. Így hát biztos ami biztos, egy vastag madzaggal szorosan összehurkoltam a kacsák nyakát, hogy még véletlenül se tudjanak szabadulni egymástól.

 

Ma van az első házassági évfordulónk. MOST MÁR TUDOM, hogy mit jelent valakit teljes szívedből és lelkedből szeretni. Tudom milyen az, amikor az ember megtalálja az élete párját, a másik felét, a társát. Tudom és érzem, hogy miről szól az eskü, a jóban-rosszban rész. Tudom és átélem nap mint nap, hogy milyen áldott és isteni érzés szenvedélyes szerelemmel szeretni valakit. Gyökeret vert bennem a fogadalom, hogy ÖRÖKKÉ.


Szerencsés vagyok, nagyon szerencsés. Szeretek és szeretnek. Minden más csak por és árny. Az Ember, akit szeretek, életem legboldogabb egy évével ajándékozott meg. Egy emberöltőre való gyönyörűséges élmény nemesedett emlékké eddigi közös életünkben. Hűséggel, hálával és tisztelettel szeretem Őt, míg a halál el nem választ, - és még azon is túl. Saranghaeyo, sk!

1 megjegyzés:

  1. Kivanok nektek Boldog Elsö Hazassagi evfordulot!!:) es csak igy tovabb!! Jo volt olvasni!!

    VálaszTörlés