2011. április 27., szerda

Kezdetek és végek

A Koreai anzixnak ezennel vége. Nem térek már vissza Koreába, hacsak nem turistaként. Hamarosan Angliába vezet az utam, később pedig Kína a cél, a távoljövőben pedig mindenképpen Ázsia. Köszönöm mindenkinek, aki figyelmet szentelt a gondolataimnak, élményeimnek. Köszönöm azt is, ha a továbbiakban is nyomon követitek sorsomat. Egy röpke ideig Magyarországon leszek, az "otthoni" történéseket a magyar webnaplómba jegyzem le, bár azok különösebb érdeklődésre aligha tartanak számot. http://miramagyarorszag.blogspot.com/2011/04/fel-nem-dolgozhato-kontrasztok.html  Utána azonban - nincsenek határok, vagyis a határ a csillagos ég. :)
Klikk az idézetre, és legyenek szép, gondolatokkal és élményekkel teli napjaitok!  

Paulo Coelho

4 megjegyzés:

  1. Mira bárhova is vetődsz én "követni" foglak:)Köszönöm neked ezt a blogot, annyi élményt adtál nekem az írásaiddal, hogy te azt el sem tudod képzelni. :)
    Kína tök semleges ország számomra, mégis várom vele a találkozást általad!:)
    Kamszahamnyida!

    VálaszTörlés
  2. Hát igen, én is Korea fan vagyok. Azért majd megpróbálok a Kínás blogra is benézni.

    VálaszTörlés
  3. Mira, nagyon tetszik a stílusod, a gondolkodásod, én most olvaslak először, de mindent vissza fogok olvasni, mert olyan az életed, mint egy regény, és minden rajtad keresztül tükröződik...kíváncsi vagyok, meddig bírod Kínát:)
    Utána Norvégiába is menj:)
    addig is, vigyázz magadra!

    VálaszTörlés