2010. december 7., kedd

Koreai vásárfia

    Mit tud az ember hozni ajándékul Koreából, ha már kimerítette a „fridzsimágnes-kulcstartó-dísztárgyak” bűvüs háromszögét? Ajándékozni mindig nehéz, főleg ha az ember gyarló módon olyat szeret adni, ami saját magának is tetszik. Ezért elsődleges szempont az volt, hogy a Lányomnak próbáljak örömöt szerezni, és felidézni számára a koreai ízek világát, ahogyan kérte... :)


      Mindenki örült mindennek, én pedig vidáman fogom elfogyasztani az ajándékokból lecsípett snack-et, az egyik elbitorolt pálcikával, hogy egy kicsit megint koreai ’feelingem’ legyen...

2 megjegyzés:

  1. Szia Mira!:)
    Isten hozott itthon!:)
    Nagyon szééép ajándékok!Jó sok mindent hoztál, gondolom eggyel több bőrönddel jöttél haza, mint amennyivel kimentél!;)Látom van itt készétel, fűszerek,ital, ezeket simán be lehet hozni Magyarországra?

    VálaszTörlés
  2. A sok ajándék csak apróság, az ára az volt, hogy meleg ruhát szinte alig hoztam haza. :) Na igen, és nem is nagyon szabad ilyeneket behozni, simán elvehették volna vámvizsgálatnál. Bár amikor megtudták, hogy törölték a járatunkat, és amellett is órákat késtünk mindenütt, nem sokat akadékoskodtak velünk. :D Köszönöm az "isten hozott" köszöntést. Más nem üdvözölt így. :)

    VálaszTörlés